×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn werk deel 2

Mijn werk deel 2


Op zoek naar werk

Na dat ik op straat stond ben ik een uitkering gaan aanvragen. Want daar had ik recht op na een half jaar werken . Volgens mij 25 gulden per dag. Beter wat dan niets. We gingen op zoek naar werk. Nu reed ik elke dag van Krimpen aan den IJssel naar Zevenhuizen en kwam ik langs een winkel waar ze gordijnen en vloerbedekking verkochten . En daar hing een bord op het raam leerling stoffeerder gezocht. Kijk dacht ik dat is leuk. Afspraak gemaakt en op sollicitatiegesprek. De beste man bekeek mij van top tot teen en zij. Ik denk persoonlijk dat jij geen geschikte kandidaat bent. Joh hoe dat zo. Nou je bent te licht gebouwd. Ik woog toen 58 kg liep met storm met een kogel rond aan me been anders steeg ik op. Grapje natuurlijk. Even goede vrienden dat gaat hem niet worden . Dus we gingen weer verder zoeken. Ik had gehoord dat ze bij een houthandel in Ouderkerk personeel zochten. Nou poging twee en afspraak gemaakt. Kreeg een rondleiding door het bedrijf en een uitgebreid gesprek. Dacht nou dat ging best goed dacht ik. De volgende vraag van de beste man . Heeft u al in het leger gezeten ? Nee ik ben 17 jaar dus dat moet nog. Sorry dan kan ik u niet aannemen, De opleiding duurt 2 jaar en als u klaar bent moet u in dienst. Dan houd het op. Dus weer naar huis. We waren twee dagen werkeloos. Het zal best goed komen. Dat leest u in deel 3
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties