×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Challenge-welke muziek hoort voor jou bij vroeger

Challenge-welke muziek hoort voor jou bij vroeger


Yoorslid Elles van den Broek heeft een leuke challenge bedacht. Lees er hier over:

Zodoende is mijn invulling op de puntjes: "Jeugdsentiment".

Mijn vraag aan jullie:

Deel in een reactie een liedje, wat jou positief doet terugdenken aan een moment uit jouw jeugd. Met (korte) motivatie. 

Bijvoorbeeld een herinnering aan vrienden van vroeger, of iets leuks op school of thuis, tienertoer of iets dergelijks, kermis, kamp, een vereniging waar je lid was (en misschien nog steeds), enzovoorts. 

Ik hoop dat ook hier een leuke, gevarieerde lijst ontstaat. Mocht je er een blog aan willen wijden, dat kan uiteraard ook. Link daar dan naar in een reactie.

Bron afbeelding:https://www.maxpixel.net/Staff-Musical-Notes-Music-763190

Mijn eigen antwoord daarop: 

Dolly Dots- She's a liar deed me echt aan vroeger denken toen ik nog op school zat deden wij de Dolly Dots na jammer er geen foto's van heb had ik ze zeker laten zien. Was ook nog een groet fan van en nu nog steeds. Alleen mijn kamer hangt dan niet meer vol met posters :) Heb jij ze ook gekend of was jij fan ik ben daar ook wel benieuwd naar. 

Nodig vriend uit
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties