×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Loutytravel is geboren!

Loutytravel is geboren!


Mijn innerlijke drive om te ondernemen is ontzettend groot en zo komen er wel zo'n 100 ideeën per dag in mijn hoofd op.  Zo ook het maken van een reisblog. Vaak pak ik deze ideeën op. Soms is het een succes en soms loopt het uit tot niets. Dat geeft niet, want alle ervaring is mooi meegenomen in mijn rugzakje. Intussen heb ik al ontzettend veel ideeën gehad voor blog content. Eigenlijk wilde ik origineel zijn door iets te verzinnen waar nog (bijna) niemand over blogt. Dit is toch wel iets lastiger dan ik dacht.  Waarom zou ik niet gaan bloggen over iets wat ik ontzettend leuk vind? Dan kan ik daar mijn eigen draai aan geven en dan wordt het alsnog iets origineels, namelijk van mij. 
 Na wat gestuntel heb ik het voor elkaar gekregen om mijn eigen website te maken. De website in elkaar flansen, een domeinnaam bedenken, kopen en koppelen. Het heeft even geduurd, maar een nieuwe website is geboren, namelijk LOUTYTRAVEL! 

Zoals de naam al verklapt gaat deze website over reizen. 
 Natuurlijk denk ik groots en heb ik de website in het Engels opgezet. Engels is niet mijn sterkste kant, maar als je het groots wil aanpakken, dan mag je groots denken. In blog in het Engels bereikt meer mensen dan alleen Nederlanders.  Met een beetje Jip en Janneke taal komen we er allemaal wel uit.  

Deze website ga ik samen met mijn man beheren. Mijn man is cameraman geweest en heeft hierdoor veel ervaring met het maken van films. Mijn man kan ook goed filmpjes in elkaar monteren. Een leuke aanvulling voor de website die langzamerhand geïntroduceerd gaat worden. 
Op de website zijn onze reiservaringen terug te lezen, maar wij geven ook tips en adviezen.  Zo huurden wij in mei 2019 voor het eerst een camper voor een road trip door Canada. Dit is een goed voorbeeld waar wij onze ervaringen en adviezen over kunnen delen. 

Het zou leuk zijn als jullie mijn website eens een bezoekje komen brengen.  Wie weet haal je er leuke inspiratie uit voor jou komende avonturen. Voor feedback, tips and tops sta ik open en zijn ook meer dan welkom!
Hier kan je uiteindelijk alleen maar van groeien, dus bring them on!  

Neem een kijkje op mijn website: www.loutytravel.com
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties