×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


AttitudeFest 2019

AttitudeFest 2019


AttitudeFest is hét alternatieve lifestyle festival georganiseerd door webshop Attitude Holland. Dit jaar vond het plaats op 1 juni in P3 in Purmerend. Voor mij was het de eerste keer dat ik het festival bijwoonde. 

Het was een warme dag. Omdat Purmerend best wel een eind reizen is voor mij, vertrokken we al vroeg om om half 1 aan te komen in Purmerend. Onderweg van het treinstation naar het festival (5 a 10 minuutjes lopen) was er bijna een optocht van alternatief geklede mensen die dan ook veel nagekeken werd. 


AttitudeFest begint met de Magnus Utopia show, een goochelshow met als thema Attitude Holland. 

In de hal zijn verschillende kraampjes met sieraden, moonstones en andere alternatieve spulletjes. Ook kun je er een airbrush tattoo laten zetten vanaf €2,50 en je haar (gratis) laten doen. 

Verderop in de hal is een bar en 'lounge'. Ook vind je er de waarzegster. Op basis van tarot kaarten kun je je toekomst laten voorspellen voor €2,- per persoon. 

Boven is een game room. Hier ben ik zelf niet geweest.

In een andere zaal spelen heel de dag door bandjes. Ik ben zelf bij Order of the Emperor en Downtown District geweest. Halverwege de dag was er ook rock-a-oke!

Buiten is een soort mini-foodtruck-festival. Een kraampje met burgers (ook vega) en gegrilde meloen (echt een aanrader met het warme weer!).

De burgers en dergelijke waren allemaal €3,50 en €5,- inclusief een bekertje salade. 

Voor de zoetekauw was er ook keuze genoeg. Er stond een hele kraam met koffie, thee, cupcakes en taart.

Hier kan je bijvoorbeeld een creatie als hieronder halen!

Een grote hit was ook het zwarte ijs! Verkrijgbaar in vier smaken: chocola, cookies, citroen en watermeloen. 

Je moet er even voor in de rij staan, maar dan heb je ook wat. 

Tot slot kon je ook nog 'gewoon' een frietje met (of zonder) snack halen op het festival. 

Buiten speelde er in de middag ook nog een bandje en waren er wat activiteiten. Bijvoorbeeld de rodeo-unicorn. 

Tot slot, waar het uiteindelijk allemaal om draait: de markt. Veel artikelen van Attitude Holland uitgestald in een grote hal. 

Het grote voordeel is natuurlijk dat je hier (in tegenstelling tot de webshop) wel kunt passen. Hiervoor stond dan ook een lange rij. 

De prijzen waren hetzelfde als online. 

Op 26 oktober vind AttitudeFest Halloween plaats en de voorbereidingen voor AttitudeFest 2020 zijn alweer in volle gang! Neem een kijkje op www.attitudeholland.nl als je geïnteresseerd bent!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties