×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Zwanger van een klein wondertje!😁😍

Zwanger van een klein wondertje!😁😍


En dan eindelijk het goede nieuws... een positieve zwangerschapstest!😁😁 ik en mijn vriend zijn ontzettend blij! Maar toen de onzekerheid.. je moet best wel lang wachten voordat je naar de verloskundige mag voor een echo.

In het begin had ik wel wat klachtjes. In week 4 begonnen mijn borsten wat gevoeliger te worden, ik had wat maagzuur, ik was heel erg hongerig en wat moe. Aan het einde van week 4 nam dat af en ik heb alleen nog gevoelige borsten en ik moet vaak naar de wc. Ik heb meerdere zwangerschapstesten gedaan om het zeker te weten.

Ook verloor ik wat bruine afscheiding, maar de verloskundige vertelde mij dat ik me geen zorgen moet maken. Als het rood bloed is dan meteen aan de bel trekken.

Nu nog een kleine 2 weekjes wachten voor de echo! Laat die maar snel voorbij gaan.😁

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties