×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wie ben ik?

Wie ben ik?


Beste Lezer

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn eerste blog! Ik ben twee jaar geleden een tijdje actief geweest op Yoors, maar ben toen na een paar maanden gestopt. Nu wil ik het graag weer oppakken, met een nieuwe account en een nieuwe 'naam'. Schrijven is altijd al één van mijn hobby's geweest en ik hoop dat door Yoors voorlopig nog te kunnen blijven doen. Ik hoop dat jij er net zo van kan genieten om mijn blogs te lezen als ik ervan geniet om ze te schrijven.

In mijn verschillende blogs wil ik graag verschillende dingen met jullie delen. Ik wil jullie graag meer vertellen over Disney en Harry Potter en hoe mijn 'liefde' voor deze twee fictieve wereld is ontstaan. Maar ook wil ik jullie graag een een kijkje geven in mijn leven. Ik heb een erg bewogen schooltijd achter de rug en wil jullie graag laten weten hoe dingen voor mij gelopen zijn. Wie weet heb je er zelf nog wat aan ;-)

Ik ga dus eigenlijk vooral op Yoors delen waar ik vrolijk van wordt. Je komt hier dus blogs tegen over: Harry Potter, Disney, pretparken & mijn leven.

Hopelijk veel leesplezier en vergeet vooral geen comment achter te laten.

Groetjes, Mrs. X
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties