×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Het universum (04)

Het universum (04)


Terugblik deel 3

Gekker nog.. uit naam van die heilige geloven is het nog toegestaan ook om iemand die iets anders gelooft daar zachtjes op te wijzen.. Volgen wij niet die juiste weg dan zullen we daar dan ook de juiste gevolgen van gaan ondervinden. Het feit dat wij als mens tot in onze diepste overtuiging in verschillende goden en hogere wezens kunnen geloven zegt eigenlijk al genoeg over onze geloofwaardigheid in onszelf. Hierbij vergeten we voor het gemak ook dat de werkelijkheid zoals die aan ons verschijnt een “weerspiegeling” is van wie wij in essentie zijn. Automatisch zit daar dan ook alles bij wat er in voorkomt.

 

Hier op aarde in onze maatschappij zie je het terug in alle vormen van overheid en gezag waar wij onze macht aan hebben verleend. Al vanaf zeer jonge leeftijd geven wij werkelijk onze macht weg aan eigenlijk alles en iedereen waarvan wij vinden dat het beter, volmaakter en intellectueel niveau is dan wijzelf. U merkt al… ik denk er iets anders over. Ik breng dit een ietwat ironisch in een notendop gezien hetgeen wie wij werkelijk in essentie zijn en wat in het vervolg van dit verhaal hopelijk een stuk duidelijker gaat worden.

De “oorsprong” van het universum voor ons menselijk besef en dus ook voor het totale universele leven vindt plaats vanuit de 12e, 11e en 10e dimensie, het totale potentiële bestaan en de totale intelligentie vormen de overziel en de oorsprong van beleving van dit universum van licht.

Het ontstaan van het universum verloopt dus niet in gescheiden dimensionale fases van opbouw van zichzelf, dit geheel bestaat als zodanig in het NU besef geheel tegelijk, het is geen fysieke, logische lineaire opbouw van gescheiden dichtheden. Het hele universum bestaat geheel tegelijk door alle dimensies heen en elke dimensie bepaald de hoedanigheid en beleving van het universum volgens die wetmatigheden van die dichtheid.
De beleving van bewustwording en waarneming van de geest, de intelligentie van dit geheel bepaald een volgorde waarin het voor ons menselijk begrip lijkt alsof er een volgorde van creatie is.

Al we dus praten over stadia en volgorde van ontstaan of compressie is dat gezien vanuit de geest, vanuit de beleving en waarneming. In de universele fase van creatie verloopt die bewust-WORDING voor de intelligentie, voor de ziel voor ons begrip chronologisch. We brengen chronologisch gezien be-leving in het universum afdalend dimensie na dimensie.

Dus vanuit deze hoedanigheid begint het universum vanuit de 12e t/m de 10e dimensionale beleving zijn vorm en inhoudt te comprimeren naar een uiting van orde en universele wetmatigheden in de vorm van galaxy’s.
Dit is de eerste vorming van een intelligente collectieve identiteit, alle zielen vormen vanuit de overziel de ontstane galaxy’s vanuit hun specifieke gezichtspunt van het totaal.
Het universum is zich in dit stadium binnen de 9e en 8e dimensie bewust van zijn bestaan echter nog zonder een vorm van afscheiding of dualiteit. Er is sprake van complete EENHEID vanuit ziel bewust-zijn.
Dit zijn de eerste stappen van wie wij in essentie zijn in dit universum en als dit universum.
De start van onze evolutionaire reis door het universum begint dus in de hoogste dimensies en niet onderaan in de 3e, dus eigenlijk compleet andersom dan de gangbare gedachte dat wij in de 3e dimensie aan het begin staan.

Wij ZIJN het universum en als zodanig creëren wij het universum in co-creatie met het universum vanaf de 12e, 11e en 10e dimensie in een afdalende compressie naar een diepere dichtheid van lichtfrequentie.
Het universum begint dus een gedetailleerdere vorm aan te nemen.

Deel 5 volgt later

 

Bronvermelding aan het einde van de serie
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties