×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Weer een inrichtingsvraagje

Weer een inrichtingsvraagje


Eerst even de deuren, die zijn nu alle drie 2 keer wit afgelakt aan beide kanten en hangen weer op hun plaats. Ik laat ze nu eerst goed uitharden want als ik de 2e kleur aanbreng moet ik afplakken en ik wil niet dat de verse laklaag beschadig. Ik denk dat het alleen de kleine lijstjes wordt, maar ik maar eerst weer een overzichtsfoto en die kleur ik weer in en zal hem dan weer op Yoors plaatsen.

Vandaag mooie wandtegels voor in de keuken gekocht en ook nog in de aanbieding 😀
De afstand tussen aanrechtblad en de bovenkastjes heb ik bewust net onder de 60 cm gehouden omdat we een grote tegel wilde hebben. Die hebben we nu, tegels zijn 60 x 30 cm.
Het blad is donkergrijs bijna antraciet, de tegels mat licht grijs en de kastjes wit, de kleuren gaan prima samen.

De gedachte van het begin af aan was de tegels verticaal, dus rechtop te zetten, maar net heb ik even een testopstelling gedaan en toen vond ik horizontaal, dus liggend en half verspringend misschien wel mooier. Lijkt of het rustiger overkomt.
De maat klopt dan nog steeds, 2 tegels (2 x 30) komen tot achter/onder de bovenkastjes.

Bij de afzuigkap moet ik toch een extra stuk tegel zetten omdat het daar wat hoger is. 
Ik er niet meer werk of verval door, hooguit 1 tegel misschien 2 tegels door slijpen maar daar heb ik goed gereedschap voor.

De foto´s zijn gemaakt met mijn telefoon, maar het idee komt wel over.
Kom maar op met jullie mening, morgen rond een uur of 10 (Portugese tijd) wil ik er aan beginnen 😁
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties