×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


21juni

21juni


Het einde van de week is daar. Nog een paar uur en dan is het zaterdag. Terugkijkend op deze week moet ik zeggen dat hij toch best wel druk was. Niet zozeer druk in veel activiteiten, nou ja ook wel, maar meer emotioneel met veel stress, en echt iedere emotie is de Revu gepasseerd deze week. De uitblinkers zijn toch wel mijn EHBO evenementenhulp verlening certificaat en vandaag dat mijn tweede mooie meisje jarig is.

Gister avond hadden we ons examen bij het rodekruis voor onze hulpverleners activiteiten voor op evenementen. Ik heb al verschillende inzetten gedaan en moet zeggen dat dat echt erg leuk is. Hoop 21 juli een heel groot event te mogen draaien als hulpverlener. Maar omdat te mogen moet je een extra certificaat hebben, ook hoop ik mijn certificaat voor alcohol en drugs te mogen halen in de toekomst.

Gister na het examen wat we gehaald hebben, ik zeg we want Stefan en ik hebben het samen gedaan, gingen we onze laatste dingen doen om vrijdag 21 juni 2019 goed te laten beginnen voor onze jarige jet..... man man man, om 01.30 lagen we eindelijk in bed. De woonkamer is dan ook weer mooi versierd en de cadeautjes staan mooi klaar.

Om 06.30 ging de wekker want de bouwcontainer die we hadden staan zou omgewisseld worden om 07.30, en ja er zou vast een meisje heel vroeg wakker worden en stuiterend het huis door banjeren. Beide gebeurde niet. Myrthe werd heel rustig wakker en wilde zelfs niet uit bed. Maar dat kwam wel goed hoor op het moment dat we zeiden ‘cadeautjes?’..... Hup naar beneden met zn alle en de dag was begonnen.

De Pipo van de containerhaven kwam tegen 08.10 uur, dit is het tijdstip dat we in de auto hadden moeten zitten... Door toch wel de vermoeidheid en alles ging mijn stres level weer naar 100... Ik kan zeggen dat alles goed is gekomen qua op tijd komen.

Nu zit ik op de bank, even dom naar de tv te staren en dit stukje te schrijven. Onze lieve myrthe is al weer 8 jaar.... waar blijft de tijd. Wat wordt ze groot. Och wat wordt ik oud. Maar ook wat wordt ze wijs, ook al is en blijft het een uitdaging om met haar gedrag om te gaan. Maar.? Ik kan je niet uitleggen hoe intens trots ik ben op haar en haar grote zus.!!!

Toch ben ik stiekem op de verjaardagen altijd wat emotioneler dan ‘normaal’. Waarom? Denk dat dat komt omdat ik moeder ben. Het is dan ook erg bijzonder de verjaardag van je dochters. Bryanne is van 21 april en myrthe dus 21 juni. Er zit precies 14 maanden tussen de dames. Maar wat het echt bijzonder maakt is dat Stefan zijn opa is geboren om 21 april. En is gaan hemelen op 20 juni. Dit is toch bijzonder.?

Myrthe is ontzettend verwend vandaag. Wat liet ze zien dat ze intens blij is met haar dag vandaag. Haar eigen gemaakte (bijna helemaal zelf) traktatie voor op school. De mooie cadeau’s. Maar ook het pleinfeest op haar ‘oude’ school. Wat was dat ontzettend leuk.!!!!

Ik kan zeggen dat mijn dag klaar is. Ik ga douchen en naar bed...


😘

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties