×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Utopinie 16 - Het is een slappe pannenkoek, een natte vagina, een berg apenstront

Utopinie 16 - "Het is een slappe pannenkoek, een natte vagina, een berg apenstront"


De week voor de stemmingen, die stond altijd garant voor veel drama, complotjes en spanningen bij de deelnemers, die bang zijn uit het beloofde land te worden verbannen. Het lijkt er deze keer echter op dat de bank een uitgemaakte zaak is (Gerrit, Maikel, Andrea en of Shelley). Dus gooide Talpa er deze keer een berg aan schandaaltjes tegen aan.

Utopinie - Tattoogate

Ja, deze zagen we natuurlijk allemaal al weken lang aankomen. Het tattoo paleis is niet steriel...... Serieus, maar hoe dan? 

Utopia is het paradijs op aarde, het paradijs zou toch niet overlopen van haren, huidschilfers, vlooien, luizen, muizen en schurftplekken 😱? 

Je zou verwachten dat HET heiligdom van Utopia, de plakplaatjes studio van Engnek en Co, de schoonste plek van het beloofde land zou zijn.

Want dat heiligdom is tevens de melkkoe van Utopia en niemand slacht toch de `kip met de gouden eieren.` Nou ja niemand? Engnek en Co. zelf hebben een leuke poging gedaan.

Kaylee wou snel even Merel haar haren stylen en vergat weer eens dat er camera´s waren. Dit onbezonnen moment bezorgde Utopia een dreigbrief van de GGD.  Ze proberen de schuld nog bij Shell in de schoenen te schuiven, maar helaas Endless Daze blijkt in zijn geheel eindeloos smerig.

"Ik wou alleen maar tatoeëren," blijft Dylan herhalen als een mantra. Tja zeker vergeten dat schoonmaken ook bij het werk van een tattoo amateur hoort.  Je zou bij die twee bijna gaan denken dat je van te veel inkt in je lijf hersenverweking krijgt, of was dat van het blowen? 

Afijn, het lijkt erop dat dit de eerste en de laatste waarschuwing is, zou de tattoo shop, dan toch daadwerkelijk een tattoo flop zijn?

Utopinie - Bed Bug Gate

Tja, als het heiligdom al niet meer steriel is, hoe zou het dan met de rest gesteld zijn. Nou dat wordt mogelijk nog een groter schandaal. 

Nadat we al weken tegen een jeukende Merel en Franny aan moeten kijken ontving Jessie donderdag een mail van de B&B gasten. 

Hun verblijf was zo geweldig dat ze een beetje Utopia mee naar huis hadden genomen. Helaas leverde dat beetje Utopia ook hen enorme bulten die jeuken op. Hoofdverdachte is de criminele organisatie Bedwants en Co. 

Inmiddels wijzen de eerste bewijzen ook in die richting. Jessie ziet zijn imperium voor zijn ogen inéén storten als hij beseft dat hij mogelijk het hele Hilversumse mediapark mogelijk besmet heeft en dat marktbezoekers door een reinigingstunnel moeten, alvorens het terrein te mogen verlaten. Zou dit dan het gevolg zijn van het  luizenleventje dat velen Utopianen genieten? 

Na grondig onderzoek door de Wantsspecialist is er echter geen wants gevonden, de nieuwe hoofdverdachte: De Kippenvlooi, met als goede tweede de huisstofmijt, want meid wat lag daar een hoop huisstof of is het toch de alom gevreesde eikenprocessie rups.....Na langdurig speurwerk is de uiteindelijke vondst één kakkerlak, beetje weinig voor zo´n zwijnenstal.

Utopinie - MOKGate

Het addergebroed Slangdrea dacht deze week ook leuk te zijn.  Hoe ze op het idee kwam, ik weet het niet. Het was zo origineel en tegelijkertijd zo herkenbaar en al helemaal niet gestolen van die andere zogenaamde crea bea. Misschien is het gewoon een artistiek dingetje om een bril en hazentanden op de  foto van haar favoriete slachtoffer te kalken.

Dit onder het mom van steun aan haar hartsvriendin Shell, maar in werkelijkheid natuurlijk uit het principe Gerritje plagen, piemeltje vragen. Want diep in dat onverwarmde slangenlijfje zit een meisje dat niks liever zou willen dan de vierde Gerrits Angel worden.

Als Shell daar maar nooit achterkomt..... Want dan heb je echt de Pipo´s aan het dansen.

Utopinie -ShellGate

Clowntje Shell heeft verdriet
Zij vertoont haar kunstjes niet
Haar knip plekje is weg
Tjonge, tjonge wat een pech

En toen kwam de directeur Jessie van het circus
En die gaf clowntje Shell een nieuwe plek
Toen kon clowntje Shell weer lachen…oh nee toch niet.

Clowntje Shell wil nu een Pipo-wagen, om te knippen en te leven. Want  IKKE IKKE heeft er recht op, ikke ikke zit hier al even. Ikke ikke heeft ook klantjes, ikke ikke heeft het heel zwaar hier in Utopia. 

Want ikke ikke moet Ger niet meer. Maar een ander mag hem ook niet spelen met Ger zijn kleine heer. Want dan is clowntje Shell gekwetst en moet er met de daders worden gekletst. 

Heel volwassen sleept het clowntje ze er aan hun haren bij en begint het verhaal met ikke ipv je en jij.  

Want ikke ikke heeft verdriet. Ikke ikke voelt zich genaait, omdat ikke ikke denkt dat Ger en Fran A zeggen en B doen en wat moet ikke ikke dan?

Ikke ikke doet haar best, maar zoals vaak bij ikke ikke is er een deel van ikke ikke die de boel verpest. 

Ikke ikke  wil er niet met haar bovenlip opzitten. Ikke ikke heeft nog steeds moeite met Nederlandse gezegdes. Zelfs als Ger vraagt "met je bovenlip opzitten?" Is ikke ikke er heilig van overtuigd dat het "een uitspraak is! Met je lip er boven op zitten." 

Ger die er met zijn neus bovenop zit zegt maar niks. Maar wordt vervolgens wel met diezelfde neus op de feiten gedrukt: "Als jij hier straks buiten bent heb je tig kinderen. Het maakt jou namelijk allemaal niks uit, als er maar een gat in zit. Echt jouw manier en jouw mimiek als er een vrouw op het terrein is, is walgelijk. Misselijkmakend, kon ik dat maar bij je wissen!"

Nou Shell, wat heel stoer begon als een goed gesprek is door ikke ikke vakkundig om zeep geholpen. Je vervalt weer in een slachtofferrol, je laatje  weer leiden door emo en je wraak.  Je taal en toon, de manier waarop je het hebt over "een Franny" waar Franny bij zit is walgelijk. Misselijkmakend, helaas valt er bij jou niks meer te wissen.

Utopinie - WietGate

Eindigde ik mijn column "Allemaal verzamelen voor Drugs Donderdag"  vorige week nog met #Hellendvlak vanwege Adriaan zijn idee voor een eigen wietkwekerij, blijkt dat ik er niet heel ver naast zat. 

Laat ik voorop stellen dat als er gedronken mag worden er wat mij betreft ook geblowd mag worden. Het hele verhaal dat ze dan het slechte voorbeeld geven en dat er ook kinderen kijken ten spijt.

 Utopia is een afspiegeling van de volwassen maatschappij (dit is geen kinderprogramma) en het is aan de ouders om hun kinderen mee te geven waarom mensen genotsmiddelen gebruiken en wat de eventuele gevolgen daarvan zijn.  Dus mochten er ouders zijn die geen idee hebben hoe ze Utopia kunnen gebruiken om hun kinderen voor te lichten: 

Vader: Kijk zoon, Ome Adriaan doet soms een beetje gek he? 

Zoon van 5: Ja pap, dan heeft ie toch een error.

Vader: Precies en waarom heeft Ome Adriaan die errors?

Zoon: Omdat ie autiksties is toch pap?

Vader: Nou dat zegt men, maar eigenlijk komt doordat ome Adriaan die groene blaadjes rookt. Wil jij ook errors net als Ome Adriaan als je groot bent?

Zoon (huilend): Neeeee, ik wil geen errors Papaaa. Ik ga nooit groene blaadjes roken, ik doe wel als ome Jessie "lekker Shaggie roken" of als Neef Jens "Dik aan de koude Jetsers."

Utopinie - WaterGate

Het schandaal bij uitstek deze week was toch wel Utopia´s eigen WaterGate. Wat begon met een vroegtijdige ontmanteling van de toiletten en douche eindigde in een drama wat zijn weerga niet kende.

De beslissing van Jessie om kastjes op te hangen waardoor er 50 cent betaald moet worden om 2 minuten te douchen schiet bij vele in het verkeerde doucheputje.

Nog niet eens zo zeer het idee, maar vooral het gebrek aan overleg wakkert de woede aan.  En woedende inwoners zijn tot van alles in staat.

Jens en Mylène overleggen een plan op kleuterniveau, "als die kastjes niet snel vertrekken ga ik op Jessie zijn bed poepen en piesen." Daarnaast stelt Mylène haar douchetijd veilig door een behoorlijke hand douchemuntjes te stelen.

Ook Andrea houdt het bij een plan van haar eigen niveau en probeert met een vork de kastjes te saboteren. 

Het grootste watergate slachtoffer is Brandon. De moraalridder is zo boos dat Jessie, die geen vinger uitstak bij de bouw, wel opeens bepaalt dat er gedoucht gaat worden met muntjes.  Wederom besluit hij zijn kist te pakken en net als de vorige keer blijft Brandon ook deze keer weer. Hopelijk heeft deze man van zijn woord volgende keer werkelijk de ballen om te doen wat hij zegt.

Maar ik heb mijn twijfels, ook al vind ik dat Jessie in deze wel ietsje minder had mogen reageren. "Het is gewoon een slappe pannenkoek, een natte vagina, een berg apenstront, halfbakken wijf..."  roept Jes wanneer Brandon wel zijn excuses aanvaard, zegt achter het idee te staan, maar vanwege de manier waarop toch die kastjes van de muur wil.

Jessie, net als dat jij bij Merel denkt "Less is More",  geldt hier ook voor jou. "Berg apenstront," was in deze ruimschoots voldoende geweest.  

Less is more, dat had ook de insteek van de bewoners kunnen zijn, er is tenslotte wereldwijd een enorm tekort aan drinkwater. Helaas is dat een les die vele Ikke Ikke´s  in Utopia nog moeten leren.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties